web analytics

In this kitchen remodel the wall between the dining room and kitchen was mostly removed and a window was added to the wall between the living room and kitchen to create an open living area. The wood flooring was matched and extended into the kitchen for a continuous look.

The soffits in the kitchen were removed to allow for taller cabinets and decorative crown molding. New white shaker style cabinets were installed and feature stainless steel pulls and a custom wine storage compartment. The homeowner chose new stainless steel appliances along with gray subway tile and a new stone countertop. Open shelving on one wall gives the kitchen a more modern feel. New recessed lighting gives the space plenty of light to make home cooked meals.

Denver Kitchen Remodel Galley Before

DENVER KITCHEN REMODEL GALLEY BEFORE

Dark original kitchen before construction

DENVER KITCHEN REMODEL GALLEY AFTER

Kitchen remodel complete!

Close Menu